Ndonjë pyetje ?

+355683959200

fondacion
i vendosur
ne shqipëri

Mirësevini në shtëpin e ROCKY`T, një fondacion me qendër në Shqipëri.​ ROCKY Mirësevini në
MBROJTJE ? Ju nevojitet

Një vend i sigurt për të gjitha kafshët e gjora dhe të pashpresa të rrugës, një trajtim për çdo kafshë të plagosur dhe një shtëpi plot dashuri dhe kujdes për çdo shpirt që do të jetë pjesë e jona, e regjistruar në me besimin tonë në 07 Qershor,2021.

Ideja për këtë fondacion ka filluar në vitin 2017, por tani gjetëm mundësinë dhe frymëzimin e duhur për të filluar ndërtimin e kësaj shtëpie dhe nuk mund ta bëjmë këtë pa ndihmën tuaj.

Një vend i sigurt për të gjitha kafshët e gjora dhe të pashpresa të rrugës, një trajtim për çdo kafshë të plagosur dhe një shtëpi plot dashuri dhe kujdes për çdo shpirt që do të jetë pjesë e jona, e regjistruar në me besimin tonë në 07 Qershor,2021.

Ideja për këtë fondacion ka filluar në vitin 2017, por tani gjetëm mundësinë dhe frymëzimin e duhur për të filluar ndërtimin e kësaj shtëpie dhe nuk mund ta bëjmë këtë pa ndihmën tuaj.

Qëllimi ynë është të japim dhuratën e jetës për sa më shumë kafshë në rrugë dhe në mënyrë sa më njerëzore të jetë e mundur, të japim një strehë për të paktën 120 kafshe, gjithashtu dhe ushqim, trajtim, shpresë, dashuri dhe jo vetem për ta,por edhe për më shumë kafshë që janë atje jashtë vetëm.

☆ Të parandalojmë mizorinë ndaj kafshëve dhe t'i mbrojmë ato nga lëndimet.
☆ Të promovojmë kujdesin ndaj kafshëve.
☆ Të ndihmojmë të sëmurët, të plagosurit, dhe kafshët e uritura dhe të sjellim respekt dhe ekuilibër në marrëdhënien njeri-kafshë.
☆ Të shpëtojmë dhe trajtojmë ata që janë të sëmurë dhe të dëmtuar, të dobëtit dhe ata që nuk janë në gjendje të mbrojnë veten. Përmes shpëtimeve të tyre, ne frymëzojmë komunitetin të kujdeset për jetën e të gjitha kafshëve.

Qëllimi ynë është të japim dhuratën e jetës për sa më shumë kafshë në rrugë dhe në mënyrë sa më njerëzore të jetë e mundur, të japim një strehë për të paktën 120 kafshe, gjithashtu dhe ushqim, trajtim, shpresë, dashuri dhe jo vetem për ta,por edhe për më shumë kafshë që janë atje jashtë vetëm.

☆ Të parandalojmë mizorinë ndaj kafshëve dhe t'i mbrojmë ato nga lëndimet.
☆ Të promovojmë kujdesin ndaj kafshëve.
☆ Të ndihmojmë të sëmurët, të plagosurit, dhe kafshët e uritura dhe të sjellim respekt dhe ekuilibër në marrëdhënien njeri-kafshë.
☆ Të shpëtojmë dhe trajtojmë ata që janë të sëmurë dhe të dëmtuar, të dobëtit dhe ata që nuk janë në gjendje të mbrojnë veten. Përmes shpëtimeve të tyre, ne frymëzojmë komunitetin të kujdeset për jetën e të gjitha kafshëve.

Ne u japim mundësinë të gjithë kafshëve që të birësohen dhe ju që të birësoni,në këtë mënyrë do të keni një mik të ri, të vërtetë që dëshiron vetëm dashurinë dhe kujdesin tuaj.

Ne u japim mundësinë të gjithë kafshëve që të birësohen dhe ju që të birësoni,në këtë mënyrë do të keni një mik të ri, të vërtetë që dëshiron vetëm dashurinë dhe kujdesin tuaj.

Na shkruani për më shumë informacion mbi donacionet

Translate »